G. ALAGÖZ Et Al. , "Kurumsallaşmanın Çalışanların Tükenmişlik Düzeyine Etkisi: Kahve İşletmeleri Üzerine Bir Uygulama," İşletme Araştırmaları Dergisi , vol.15, no.1, pp.765-780, 2023
ALAGÖZ, G. Et Al. 2023. Kurumsallaşmanın Çalışanların Tükenmişlik Düzeyine Etkisi: Kahve İşletmeleri Üzerine Bir Uygulama. İşletme Araştırmaları Dergisi , vol.15, no.1 , 765-780.
ALAGÖZ, G., PEKERŞEN, Y., & KAYA, S., (2023). Kurumsallaşmanın Çalışanların Tükenmişlik Düzeyine Etkisi: Kahve İşletmeleri Üzerine Bir Uygulama. İşletme Araştırmaları Dergisi , vol.15, no.1, 765-780.
ALAGÖZ, GÜRKAN, YELİZ PEKERŞEN, And SAFA KAYA. "Kurumsallaşmanın Çalışanların Tükenmişlik Düzeyine Etkisi: Kahve İşletmeleri Üzerine Bir Uygulama," İşletme Araştırmaları Dergisi , vol.15, no.1, 765-780, 2023
ALAGÖZ, GÜRKAN Et Al. "Kurumsallaşmanın Çalışanların Tükenmişlik Düzeyine Etkisi: Kahve İşletmeleri Üzerine Bir Uygulama." İşletme Araştırmaları Dergisi , vol.15, no.1, pp.765-780, 2023
ALAGÖZ, G. PEKERŞEN, Y. And KAYA, S. (2023) . "Kurumsallaşmanın Çalışanların Tükenmişlik Düzeyine Etkisi: Kahve İşletmeleri Üzerine Bir Uygulama." İşletme Araştırmaları Dergisi , vol.15, no.1, pp.765-780.
@article{article, author={GÜRKAN ALAGÖZ Et Al. }, title={Kurumsallaşmanın Çalışanların Tükenmişlik Düzeyine Etkisi: Kahve İşletmeleri Üzerine Bir Uygulama}, journal={İşletme Araştırmaları Dergisi}, year=2023, pages={765-780} }