M. Elmastaş Et Al. , "Comparison of total phenolic contents and antioxidant capacities in mint genotypes used as spices Baharat olarak kullanılan nane genotiplerinin toplam fenolik içerikleri ve antioksidan kapasitelerinin karşılaştırılması," Turkish Journal of Biochemistry , vol.40, no.6, pp.456-462, 2015
Elmastaş, M. Et Al. 2015. Comparison of total phenolic contents and antioxidant capacities in mint genotypes used as spices Baharat olarak kullanılan nane genotiplerinin toplam fenolik içerikleri ve antioksidan kapasitelerinin karşılaştırılması. Turkish Journal of Biochemistry , vol.40, no.6 , 456-462.
Elmastaş, M., Telci, İ., Akşit, H., & Erenler, R., (2015). Comparison of total phenolic contents and antioxidant capacities in mint genotypes used as spices Baharat olarak kullanılan nane genotiplerinin toplam fenolik içerikleri ve antioksidan kapasitelerinin karşılaştırılması. Turkish Journal of Biochemistry , vol.40, no.6, 456-462.
Elmastaş, Mahfuz Et Al. "Comparison of total phenolic contents and antioxidant capacities in mint genotypes used as spices Baharat olarak kullanılan nane genotiplerinin toplam fenolik içerikleri ve antioksidan kapasitelerinin karşılaştırılması," Turkish Journal of Biochemistry , vol.40, no.6, 456-462, 2015
Elmastaş, Mahfuz Et Al. "Comparison of total phenolic contents and antioxidant capacities in mint genotypes used as spices Baharat olarak kullanılan nane genotiplerinin toplam fenolik içerikleri ve antioksidan kapasitelerinin karşılaştırılması." Turkish Journal of Biochemistry , vol.40, no.6, pp.456-462, 2015
Elmastaş, M. Et Al. (2015) . "Comparison of total phenolic contents and antioxidant capacities in mint genotypes used as spices Baharat olarak kullanılan nane genotiplerinin toplam fenolik içerikleri ve antioksidan kapasitelerinin karşılaştırılması." Turkish Journal of Biochemistry , vol.40, no.6, pp.456-462.
@article{article, author={Mahfuz Elmastaş Et Al. }, title={Comparison of total phenolic contents and antioxidant capacities in mint genotypes used as spices Baharat olarak kullanılan nane genotiplerinin toplam fenolik içerikleri ve antioksidan kapasitelerinin karşılaştırılması}, journal={Turkish Journal of Biochemistry}, year=2015, pages={456-462} }