Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Arş.Gör. BETÜL ARSLAN
Kişisel Bilgiler ve İletişim Bilgileri
Birim : MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Bölüm : GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Ana Bilm Dalı : Gıda Teknolojisi Anabilim Dalı
Sabit Telefon : -
E Posta Adresi : betul.arslanerzincan.edu.tr
Web Adresi :
Eğitim Bilgileri
Doktora, ANKARA ÜNİVERSİTESİ, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği, 2016-
Yüksek Lisans, ANKARA ÜNİVERSİTESİ, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği, 2013-2016
Lisans, ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, 2009-2013
Yabancı Diller
İngilizce, İyi
Web Of Science Araştırma Alanları
Food Science & Technology
Akademik Ünvanlar ve Görevler
Arş.Gör., ANKARA ÜNİVERSİTESİ, Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018 - Devam Ediyor
Arş.Gör., ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ, Mühendislik Fakültesi, 2017 - Devam Ediyor
SCI,SSCI,AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Demirok Soncu E., Arslan B., Ertürk D., Özdemir N., Soyer A., "Microbiological, physicochemical and sensory characteristics of Turkish fermented sausages (sucuk) coated with chitosan-essential oils", LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, vol.97, pp.198-204, 2018 (Link)
Arslan B., Soyer A., "Effects of chitosan as a surface fungus inhibitor on microbiological, physicochemical, oxidative and sensory characteristics of dry fermented sausages", MEAT SCIENCE, vol.145, pp.107-113, 2018 (Link)
Hakemli Kongre/Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Soyer A., Özdemir N., Ertürk D., Demirok Soncu E., Arslan B., "Effects of chitosan-essential oil coating on lipolytic, proteolytic and oxidative characteristics of dry fermented sausages during storage", 31th EFFoST International Conference, Sitges, ISPANYA,
Arslan B., Soyer A., "Physicochemical, Oxidative and Sensory Changes in Chitosan Coated Fermented Turkish Sausage (Sucuk) During Processing and Storage", 19th International Conference on Food Processing and technology, PARİS, FRANSA, , vol.8, pp.105-105
Arslan B., Soyer A., "EFFECT OF VARYING CHITOSAN CONCENTRATIONS AS A SURFACE FUNGUS INHIBITOR ON MICROBIAL QUALITY OF FERMENTED TURKISH SAUSAGE (SUCUK)", 62nd International Congress of Meat Science and Technology, Bangkok, TAYLAND, 14-19 Ağustos 2016, pp.20-20
Diğer Yayınlar
Katıldığı Bilimsel Kongre / Sempozyum ve Bilimsel Toplantılar
19th International Conference on Food Processing & Technology, Paris, Ekim 2017
International Congress of Meat Science and Technology , --Seçiniz--, Ağustos 2016
Akademik Veri Yönetim Sistemi | All Rights Reserved | Abis Teknoloji © 2019
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi BAP Koordinasyon Birimi