Dr.Öğr.Üyesi BETÜL ARSLAN


Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Gıda Teknolojisi Anabilim Dalı


Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Teknolojisi

Eğitim Bilgileri

2016 - 2023

2016 - 2023

Doktora

Ankara Üniversitesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye

2013 - 2016

2013 - 2016

Yüksek Lisans

Ankara Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği, Türkiye

2009 - 2013

2009 - 2013

Lisans

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye

Yabancı Diller

C1 İleri

C1 İleri

İngilizce

Araştırma Alanları

Gıda Mühendisliği

Gıda Teknolojisi

Akademik Unvanlar / Görevler

2024 - Devam Ediyor

2024 - Devam Ediyor

Dr.Öğr.Üyesi

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

2017 - Devam Ediyor

2017 - Devam Ediyor

Araştırma Görevlisi

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

2018 - 2024

2018 - 2024

Araştırma Görevlisi

Ankara Üniversitesi, Gıda Mühendisliği

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

2018

2018

Effect of blueberry extract on oxidative, microbiological and sensory quality of meatballs during frozen storage

ARSLAN B., IŞIKÇI F., TURGUT S. S., TAĞI Ş., SOYER A.

4th International Conference on Food Chemistry and Technology, Berlin, Almanya, 5 - 07 Kasım 2018

2017

2017

Microbiological and physicochemical changes in Turkish fermented sausages (sucuk) coated with chitosan-essential oils

DEMİROK SONCU E., ARSLAN B., ÇINAR G., ERTÜRK D., SOYER A.

19th International Congress on Food Processing and Technology, Paris, Fransa, 23 - 25 Ekim 2017, cilt.8, ss.85

2017

2017

Physicochemical, Oxidative and Sensory Changes in Chitosan Coated Fermented Turkish Sausage (Sucuk) During Processing and Storage

ARSLAN B., SOYER A.

19th International Conference on Food Processing and technology, Paris, Fransa, 23 - 25 Ekim 2017, cilt.8, ss.105

2016

2016

EFFECT OF VARYING CHITOSAN CONCENTRATIONS AS A SURFACE FUNGUS INHIBITOR ON MICROBIAL QUALITY OF FERMENTED TURKISH SAUSAGE (SUCUK)

ARSLAN B., SOYER A.

62nd International Congress of Meat Science and Technology, Bangkok, Tayland, 14 - 19 Ağustos 2016, ss.20


Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri

01 Ekim 2017 - 01 Ekim 2017

01 Ekim 2017 - 01 Ekim 2017

19th International Conference on Food Processing & Technology

Katılımcı

Paris-Fransa

01 Ağustos 2016 - 01 Ağustos 2016

01 Ağustos 2016 - 01 Ağustos 2016

International Congress of Meat Science and Technology

Katılımcı

--Seçiniz---Tayland

Burslar

2021 - 2022

2021 - 2022

2214/A

TÜBİTAK

Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 12

h-indeksi (WOS): 2