Başarılar & Tanınırlık

Yayın

26

Atıf (WoS)

7

Atıf (Scopus)

23

H-İndeks (WoS)

2

H-İndeks (Scopus)

3

Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri

  • 01 Ekim 2015 - 01 Ekim 2015 A Traditional Flour Meal from Urartus to Us

    Katılımcı

    Sarajevo, Bosna-Hersek

  • 01 Ekim 2015 - 01 Ekim 2015 Sürk (Moldy Cheese) Traditional Cheese

    Katılımcı

    Sarajevo, Bosna-Hersek

  • 01 Kasım 2010 - 01 Kasım 2010 The Effect of Carrot Juice and Sugar on Some Quality Properties of Yogurt During The Storage Period

    Katılımcı

    Al-Khârijah, Mısır

  • 01 Mayıs 2009 - 01 Mayıs 2009 Nohut Hamuru Mayasının Ekmek Üretiminde Kullanımı

    Katılımcı

    Van, Türkiye

  • 01 Nisan 2009 - 01 Nisan 2009 Breadmaking with chickpea dough

    Katılımcı

    Antalya, Türkiye